Slavíme 7. narozeniny ONLINE CASINA | 21.8. – 21.9.2024

🎉 Na Ostrově pokladů právě začíná největší párty roku – slavíme SEDMÉ narozeniny našeho online casina! 🎉

Pirátka, čertice a lebka se pustili do oslavy naplno: konfety létají vzduchem, balónky létají ve všech směrech a smích je slyšet až na druhý konec ostrova. S číslem 7, které je pro nás symbolem štěstí, jsme se rozhodli, že se o toto štěstí podělíme i s vámi! 🌟

Celých 32 dnů od 21.8. do 21.9. se můžete těšit na neuvěřitelné dárky. Co všechno na vás čeká? Tisíce free spinů, které vám roztočí štěstí jako nikdy předtím, sázky zdarma pro maximální sportovní prožitky a pokerové freerolly, kde se můžete ukázat v tom nejlepším světle. Připravili jsme pro vás tolik překvapení, že se snad ani nevejdou do jednoho obrovského narozeninového dortu!

A právě proto jsme spustili náš speciální narozeninový kalendář, který všechny tyto úžasné bonusy skrývá. 🎁 Každý den si otevřete jeden z našich narozeninových dárků a prozkoumejte, co na vás čeká uvnitř. A co je nejlepší? Občas narazíte na dva a více skvělých bonusů v jeden den! Nezmeškejte tuto šanci a rozbalujte, co vám štěstí přichystalo!

Takže nezapomeňte – náš velký narozeninový měsíc je tady a vaše šance na skvělé výhry začínají právě teď. Přidejte se k nám, užijte si oslavy a třeba vás potká nějaké to štěstí, které vám zlepší den. 🎂✨

Kde sledovat veškeré další aktuality ohledně narozeninových oslav? Sledujte nás na našem Twitch kanále, kde budeme pořádat živé streamy s exkluzivními akcemi a soutěžemi. Další narozeninové soutěže a akce najdete i na našem Facebooku a Instagramu.

Těšíme se na vás a přejeme vám fantastické oslavy plné radosti a výher!

 

 

 

 

Online casino SYNOT TIP – nikdo ti nenabídne víc.

 

 

 

 

V čem to spočívá? 

  • Kalendář ostrova pokladů se nachází na stránce https://kalendar.synottip.cz/
  • Každý den tě bude čekat na této stránce nový bonus.
  • Akci je možné využít pouze jednou v rámci jednoho hracího dne.
  • Pro získání volných zatočení bez podmínky je potřeba vstoupit do konkrétní hry.
  • Volná zatočení se budou odehrávat ve hrách zveřejněných v pravidlech konkrétního hracího dne. Volná zatočení uvidíš po vstoupení do hry. Pro obdržení freerounds je nutné vstoupit do hry v den akce.

 

 


Dodatek k pravidlům:
Akce se může zúčastnit pouze registrovaný hráč. SYNOT TIP si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu akce změnit její pravidla nebo akci ukončit i v průběhu konáni akce. 
Není-li Hráč spokojen se způsobem vyřízení reklamace, má v souladu s platnou legislativou v oblasti ochrany spotřebitele (zejména zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele v platném znění) rovněž právo na mimosoudní řešení sporu, jež se zahajuje na návrh Hráče podaného u subjektu věcně příslušného pro mimosoudní řešení spotřebitelských sporů v oblasti Smlouvy o poskytování služeb, jímž je Česká obchodní inspekce, zřízená zákonem č. 64/1986 Sb., o České obchodní inspekci, kontakty a bližší informace lze dohledat na těchto internetových stránkách: www.coi.cz

 

Používáním těchto webových stránek souhlasíte s našimi Pravidly používání Cookies